Energetisch gesprek

Veel mensen houden zich krampachtig vast aan hun verleden, of aan datgene wat hen zo hard getroffen heeft.

Dit kan een scheiding zijn, een slechte jeugd, een moeilijke relatie met de ouders - of kind, een verlies van huis, job, partner,...

De energie van deze trauma blijft gevangen in het lichaam en als men hier aan denkt dan komen er tal van emoties naar boven,

zoals verdriet, woede, haat, wantrouwen, angst en andere. 

Veelal voelt men deze ervaring in de maagstreek (zoals het gezegde: "het ligt zwaar op mijn maag" of "dit ligt op mijn lever").

Dit is omdat de zonnevlechtchakra (ter hoogte van de maag) het huis van onze ziel is, en waar deze trauma's al dan niet worden verwerkt.

Uiteraard, als men geen innerlijk werk uitvoert dan kan deze chakra ook de trauma niet verwerken, waardoor dit zelfs jaren na de gebeurtenis nog steeds blijft hangen in de chakra en er een heftige energieblokkade ontstaat in de vorm van het zwaar gevoel op de maag/lever, maagontstekingen, maagzweren, en zo verder.

energetisch gesprek Belightfull
energtisch gesprek Belightfull

Tijdens deze behandeling vertel jij mij wat er op je maag ligt of waar je blijft mee zitten, terwijl je ontspannen neerligt.

Ik luister zonder oordeel naar je verhaal, en tracht hieruit de kern te halen (soms is dit al een héél groot verhaal met verwevingen geworden, maar we zoeken samen naar de oorsprong, en zo lost de rest ook automatisch op).

Tussen het praten door werk ik op je chakra's, vooral diegene die het meest te verduren kreeg zoals je zonnevlecht en hartchakra, en haal ik daar jouw teveel aan energie (blokkade) uit.

Naargelang wat naar boven komt, zal de behandeling hieraan aangepast worden.

Soms is er een - door het niet of te weinig uitspreken van de zorgen - blokkade ontstaan in de keel(chakra), dan wordt daar de focus gelegd om te gaan behandelen, maar meestal zit de krop weliswaar in de maagstreek.

Ik kan ook de Monolina, klankschaal of stemvork bovenhalen om jouw chakra's te behandelen. 

De vibraties van deze instrumenten werken héél sterk op de chakra's en aura in.

Ik ben geen therapeut, of bemiddelaar, dus zal jou ook niet in een bepaalde richting duwen of aangeven welke stappen je moet ondernemen. Ik geloof dat iedereen zelf zijn eigen keuzes kan maken in zijn/haar leven en dat elke richting ons levenslessen aanreikt -

hoe negatief het ook op het eerste zicht kan lijken, maar waar we meestal sterker uitkomen. 

Elk mens heeft een oneindig groot potentieel/kracht in zich!

Mijn doel met deze behandeling is om de zwaarte eruit te trekken, waardoor er méér plaats vrij komt in het lichaam.

Méér plaats voor nieuwe energie, een nieuwe adem.

Je voelt je daarna opgelucht, lichter, méér in je kracht, in balans met jezelf, sterker....

energetisch gesprek Belightfull
Rock Formations

"Touch the body, calm the mind, heal the spirit."