Vanden Bussche Carolien

Tel: 0498/74 61 60

Vandaag nog een massage?

Klik dan op WhatsApp:

Afspraak volgens agenda.

7 dagen op 7 bereikbaar voor een massage, ook op zon- en feestdagen.

whatsapp.png

belightfull © 2019 proudly created by Belightfull

Ayurvedische Massage
 

Ayurveda betekent letterlijk "kennis van het leven" en behoort tot de eeuwenoude Indische traditionele geneeskunde. De massage met geneeskrachtige oliën is één van de belangrijkste therapievormen, die Indische artsen nog steeds toepassen.

Ayurveda gaat er vanuit dat je lichaam is opgebouwd uit drie dosha's: Vata, Pitta en Kapha, en deze massage zorgt ervoor dat deze dosha's in balans blijven.

Dit is een heerlijke lichaamsmassage letterlijk van kop tot teen met overvloedig veel warme Indische kruidenolie - alsook het gezicht wordt gemasseerd.

Het verhoogt de weerstand, brengt vermindering van pijn en stress, versoepelt de gewrichten en spieren, en geeft ontspanning aan lichaam en geest. 

Als je last hebt van chronische pijnen, rugpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding of slapeloosheid is de Ayurvedische massage een ideale optie, doch vervangt deze massage een professionele medische behandeling niet.

De kruidenolie is puur en plantaardig en zit boordevol actieve bestanddelen waarvan je huid en spieren opknappen. Deze olie is daarom ook geschikt voor vegetariërs. Let wel op voor een noten-allergie, deze olie bevat namelijk sesam.

Voor deze massage is het belangrijk dat de ruimte lekker warm is, omdat je tijdens het masseren niet tot weinig afgedekt wordt met een handdoek. Er wordt constant gewisseld van bovenlichaam naar onderlichaam, van linkerkant naar rechterkant.

Prijs* ongeveer 60 minuten       €70

         ongeveer 75 minuten       €80

         ongeveer 90 minuten       €90

Aansluitend kan ook een tweede persoon gemasseerd worden, dan is de prijs voor         deze tweede massage:

        ongeveer 60 minuten       €60

        ongeveer 75 minuten       €70

        ongeveer 90 minuten       €80

*In de prijs is alles inclusief (massagetafel, oliën, reiskosten binnen ons werkgebied,...)

Vertrekkende van Zeebrugge is mijn werkgebied de kuststreek, en regio Brugge.

Voor verdere afstanden rekenen we €0,50 per extra kilometer aan.

Betalen kan cash of met je bank app.